Torsdag

Det är redan Torsdag, veckorna går så fort! På måndag går jag ut på praktik, men det känns som om att det ska vara flera månader kvar tills dess!

Igår var jag och Ida på heron, Vi åt god mat och spelade massor innan vi skulle se MJ - This is it.
Så vi hade en väldigt trevlig stund där! Hända massor av roliga/pinsamma saker, men det kan vi ta en annan gånng!
Michael Jackson filmen var verkligen hur bra som helst! Fyfan va bra den va, skulle lätta kunna se den igen!
Så ni som inte har sätt den, kolla på den. Det är verkligen värt det!

Snart ska jag ringa och väcka Ida, hoppas hon svarar hon är väldigt dålig på det när hon sover.
Sen ska i vi iväg och träna! Efter vi har tränat så ska vi gå en runda på stan och sedan hem till Ida och planera morgon dagen och kolla på Johan falk! Kommer alltså bli en skön och lugn dag!


Tröja

 

En vanlig enkel tröja från Gina tricot!
Skulle jag inte tacka nej till!


Smycken




Foto: Sophia Danforth


Här har ni lite smakprov på hur våra armband som vi gör under våra UF lektioner kommer se ut!
Snart kommer man kunna köpa dom genom våran hemsida
pieceofjewellery.se ( Den är inte riktigt klar än så man kan inte beställa därifrån än )

Man kan välja mellan en rad - 49kr två rader - 59 kr tre rader - 69 kr
Armbanden finns i olika färger som grön, brun, rosa, gul, vit, svart, lila och blå!

Är du intresserad av att köpa ett armband redan nu,
så är det bara slänga in en kommentar här i bloggen
eller mejla [email protected]

 


Onsdag!

Idag är det äntligen onsdag, gud som jag har längtat!

Jag och min bästavän ska nämligen åka upp till heron och se på Michael Jackson - This is it filmen!
Vi ska åka upp väldigt tidigt för att hinna äta och spela lite! Filmen börjar kvart i nio!
Kommer bli en så grymt skön dag/kväll!  Men eftersom vi inte ska åka förens vid 5! Så har jag lite tid att spendera hemma, tänkte ta ett långt skönt bad, och bara pyssla om mig själv lite! Sen så ska jag kanske hinna med att städa mitt rum! Om jag orkar, känns som om att jag städar det var och varannan dag! Det blir stökigt så himla fort, men vad ska man göra.


Söndag

Denna dag har verkligen varit väldigt seg..
Kanske för att man har ställt tillbaka klockan en timme idag, så nu är det vintertid!

Så jag har inte orkat gjort alls mycket idag, jag kollade på masjävlar. Jag tyckte den filmen var helt okej. Men  det är nog en smaksak! Kan tänka mig att det finns många som tycker den är dålig! Jag har hört ganska många som tycker det iaf! Men det tycker icke jag..

Nu ska jag nörda mig vid datorn lite, sitta och fixa lite med designen i think. Är fortfarande inte helt nöjd. Men den är iaf mycket bättre än den andra! Sen ska jag faktiskt kolla på en till film, vet inte vilken bara! Men det löser sig!


Söndag

Nu är det Söndag igen!
Men vet ni vad det bästa är? - I morgon är det ingen skola, eftersom det är höstlov nu! Fyfan vad skönt säger jag bara. Sen efter höstlovet så är det praktik i 15 veckor vilket betyder ingen skola på ungefär 4 månader. Det känns både roligt och tråkigt! Kommer ju inte träffa alla vänner lika ofta, men det roliga/sköna är att man slipper skolan. Inte för att skolan är så jobbig, men det kan vara lite skönt med omväxling också!
Och så känns det som om att jag har en väldigt bra prakitkplats, så det blir nog toppen!

Min helg;
Fredags;
var det party! Det var verkligen grymt kul!
Festade med ida och det var ett bra tag sen vi gjorde det! Vi drog från festen vid 2, vi drog ner på stan och käkade, snackade massa skit! Så kom inte hem förens vid halv 4! Blev rätt sent, men dagen vart lyckad! Så ska inte klaga!

Lördags;
Blev en lugn lördag.. Först gick jag på stan med mamma och lite sånt! Vid 4-tiden drog jag hem till Ida, där det bjöds på Pizza & film, tråkigt nog hade jag sett filmen redan, men jag trodde att jag inte hade sätt den. Paulina kom förbi också, vi hade det riktigt mysigt. Sen kom Lovisa och vi drog till HK och tog det lugnt, va hemma rund 1-tiden, så det blev inte alls en sen lördag för mig! Vilket var väldigt skönt!
Lånade 4 filmer av HK så idag blir det att kolla på film och bara ha de mysigt! Kan också behövas!



                         

                                                                 Jag älskar dig! <3


Hemma hos ida

Hejhej
Just nu sitter jag hemma hos ida med paulina och oskar. Vi kollar på någon skräckfilm, men jag nördar framför datorn. Snart ska vi gå hem till hk och chilla lite. Orkar inte skriva på idas mini dator längre.

See you later


Lördag!

Förlåt för en jätte dålig uppdatering.. Har inte haft ork till att skriva pga av min fula design jag hade innan, om man kan skylla på de?! :)

Har inte så mycket tid och skriva just nu, ska hoppa i duschen snart, för att sedan kunna dra till ida för en myskväll! Kan behövas med tanken på igår.. Lovar ett lite roligare inlägg i morgon..

Puss på er!


Torsdag - Städat!

Säger bara usch fy blä vad dammigt det var i mitt rum speciellt under sängen inte mysigt alls! Men nu är allt borta! Har städat i ca 1 timme och 45 min, duktigt va? Jag märkte nu när jag städa att tiden går väldigt fort när man städar fast det är jävligt tråkigt, men man brukar ju säga att tiden går fort när man har kul? aja det är nått man får tänka på, det kanske är kul och städa eftersom det blir så fint när man är klar?

Nu väntar jag tills klockan blir nio då det är inlåst och såg nyss att klockan snart är 20:40 och jag har missat mammas pojkar! Men whatever.



Ungefär så blev mitt rum när det blev klart! Någon bild på
när det är stökigt kan ni glömma :)

Torsdag

Hej!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag, eller ja jag har hunnit äta också, men det smakade skit! Men iaf, min dag har bestått av skola + praktik besök. Skoldagen gick hur bra som helst och den gick väldigt fort kändes det som. Fast jag gick ju redan klockan 2 för att åka och besöka min praktikplats jag ska börja praktisera på 2 november! Jag kom in till skanstull ca halv 3, då tänkte jag för mig själv gud va bra då har jag tid att hitta dit jag ska vara, så jag vandra runt där i skanstull sprang upp för trappor och ner för trappor, höger och vänster. Hitta inte det någonstans. Så jag frågade en tant som så väldigt snäll ut och hon visade mig att jag skulle upp för trapporna på andra sidan gatan och sedan var jag framme. Jag går upp för trapporna hade ju gått upp för dom innan, ser inte rätt gata jag ska till springer runt lite där sen bestämmer jag mig för att fråga en annan lite tant, och hon sa att det var bakom dom husen jag stod vid. Jag gick dit och äntligen hitta jag rätt dörr! Slog koden gick in genom dörren, men vart hamnar jag? I ett trapphus, försöker läsa på namnskyltarna för att hitta min handledaresnamn, stod ingenstans. Aja tänkte jag jag går upp några trappor för att kolla som tur var så stod det en kille där så jag frågade honom, då pekade han ut mot bakgården och sa japp porten längst bort är det! Så jag hitta efter en väldigt lång promenad i skanstull.

Min praktikplats är typ en dröm, nerå ska inte ta i. Men det låter hur bra som helst. Jag kommer få ha ett eget kontor. Det rummet där mitt kontor ska vara är inte riktigt ett kontor dom har bara massa saker där inne just nu som ett förråd. Så dom första dagarna ska jag få göra det mysigt precis som jag vill, vilken lyxa! Jag skulle få ha en soffa som stod i ett annat förråd osv! Kommer nog bli grymt! Inte nog med det mina arbetstider är grymma! Jag har flextider, hur skönt är inte det!? Jag måste vara där mellan 10-15, men det är bara 5 timmar! Så det är grymt skönt. Eftersom dom är ett elevrådsförbund eller något sånt, så ska dom ha en nationellträff någonstans i sverige, glömde fråga vart.  Men vet ni vad?! Jag ska få följa med på den över en helg! Det är helt sjukt hur mycket jag tror jag kommer gilla denna praktik. Finns bara massa bra saker att säga om den! Så nu ser jag verkligen fram emot praktiken, gjorde inte det förut!

Nej nu måste jag städa mitt rum, tjejerna kommer ju i morgon så det måste väl vara ganska fint!


Onsdag-Hemma

Säger bara äntligen hemma! Känns som om att denna dag har varit hur lång som helst fast den inte har varit det!Men iaf dagen började med skolan, det gick hur bra som helst vi började med en ny dansstil, kommer inte ihåg vad den heter, men den var faktiskt rolig! Det gick bra med mitt ben fast jag hade ont. Efter det så var det prat om APU det var verkligen hur tråkigt som helst, trodde jag skulle somna!

När jag var framme i södertälje så var det bara att springa hem packa väskan springa ner till centralen igen. Mötte upp Ida och vi drog till gymmet, känner att jag börjar tappa suger nu och det får ju inte hända. Men nu efter åt känns det hur bra som helst, så aldrig att jag ska sluta träna!


Onsdag - Frukost

Frukosten är nog den godaste måltiden på dagen, men jag hinner inte så ofta äta frukost. Men jag börjar bli bättre och bättre på det, vilket är väldigt bra! För frukost är ju även den viktigaste måltiden på dagen.
Så idag blev det två mackor och varm oboy! Det satt fint i magen kan jag lova. Nej nu ska jag fortsätta med mitt!

Ha,de!


Onsdag

Godmorgon..
Fråga mig inte vad jag gör vaken nu när jag börjar klcokan 12.00. Idag har jag bara en lektion och det är dans! Skönt som tusan, får se hur det går också har ju fortfarande ont i benet! Men det ska nog gå bra, får ta det lite lugnt! Efter dansen ska vi lyssna på något om APU, alltså praktiken! Så idag slutar jag 15.00. Segt!
När jag har slutat ska jag handla lite sen hem, och sedan iväg och träna tror jag!

Idag är det nog så kallt så att man kan ta vinterjacka? Eller vad tror ni? I några delar av sthlm så snöar det ju. Inte i södertälje skönt nog..  Nej nu ska jag ta och göra mig lite frukost och fixa mig och så!

Ni får ha de så bra, så hörs vi!

Ha,de!


Tisdag - Dagens outfit


Detta hade jag på mig idag, en väldigt skön outfit.

Tisdag-kväll

Tjenare!

Maten hos Fanny idag blev skit god, och vi fick våra smycken gjorde. Kom även överens om lite andra saker! Så det kommer bli grymt! Beställde även hem lite smått och gott, ringde runt till olika företag osv.

Maten som jag gjorde till mig och mamma blev väl inte direkt någon köttfärssås, det fanns tyvärr ingen sås, vet inte hur den försvann men ja iaf. Men det smakade köttfärssås och mamma tyckte det var gott så det var väl bra det iaf.

Ser inte direkt ut som någon köttfärssås va?


Tisdag - Mat

Just nu pumpas Keri Hilson - Knock you down i mitt kök.

Håller på att laga köttfärssås och spagetti till mig och mamma, men vet inte om det går så bra, köttfärssåsen har ingen sås än så länge. Men men what to do, gott lukatar det iaf. Hoppas det smakar lika gott som det luktar,

Nej nu ska jag göra en god sallad, mums!

 


Tisdag

Godmorgon!

Allt bra med er?

Med mig är det är det jätte bra iaf!

Har ju sovmorgon o grejjer. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig, ska ta elva tåget till Fanny med tjejerna, där bjuds det på mat och jobb med UF! Vi ska skriva vår affärsplan och samarbetskontrakt ska även göra mera smycken. Får se hur länge vi blir där! Efter det ska jag hem och handla mat, eftersom det är jag som handlar maten denna vecka har mamma bestämmt! Så idag blir det köttfärssås och spagetti. Har aldrig gjort köttfärssås förut, så vi får se hur det slutar, får inte glömma att vi ska ha en god sallad till också. Jag tror det kommer bli rätt bra ändå. Sen får vi se vart timmarna tar mig, tänkte göra om bloggdesignen också, vet inte när bara kanske ikväll? Ska städa mitt rum också vilket verkligen behövs, men jag gillar verkligen inte att städa, men jag måste!

Vi hörs sen, måste fixa mig nu!



I miss you.


Måndag

Så var det Måndag igen. Denna Måndagen känndes mycket segare än alla dom andra. Vet inte alls varför, men men.

Dagen började med UF, där vi lyssnade på en kille som läspade, synd för han men roligt för oss! Sen efter det var det lunch, KÖTTBULLAR, men äckel potatismos och lingonsylt, mums säger jag bara! Sen jobbade vi med vårat projekt arbete eftersom inte rektorn var nöjd med våra förslag fick vi göra fler, om han inte blir nöjd med några av dom vi har nu, får han fan göra sin egna jävla kalender! Är så grymt trött på den nu! Sen hade vi arbetsmiljö i någon timme sen var vi klara!

 

Så såg min skoldag ut, inte speciellt rolig!

Efter skolan gick jag och Sofie och gymma, kunde bara köra armar idag, eftersom jag har ett skadat knä. Men när det har blivit bra igen, ska jag fan ta träningen mer på allvar. Börjar bli dags nu! När jag kom så blev det pannkakor och inget mer!



Sö(m)ndag!

Hejsan..

Det är redan söndag igen och imorgon är det ny vecka, men nya planer!

Vad har ni haft för er idag?
Själv har jag verkligen inte gjort ett skit. Har inte haft någon lust eller ork till att göra något. Så det har bara blivit en hemma dag, att ta hand om mig själv på. Det kan också vara skönt ibland. Snart ska jag äta mat och efter det tänkte jag faktiskt städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag där inne! Jag har även fått en till garderob så tänkte göra om lite bland mina kläder, vilket kan behövas! Har 2 garderober hälften av alla mina kläder ligger på golvet så nu får jag äntligen plats med alla mina kläder hoppas jag!

- Nej nu ska jag äta mat sen göra lite nytta så mamma blir glad!


Lördag

Hej hej!

Allt bra med er hoppas jag!?
- Med mig är det väl sådär, är väldigt bakis, det blev en rolig kväll igår! 

Igår!
Dagen började med att jag vart tvungen att gå upp tidigare än vanligt! Vilket inte alls var skönt, blev klar i tid och började röra mig mot tåget, vid tåg station mötte jag Sofie! Elin kom även på tåget och Jocke gjorde oss sällskap till Tumba, egentligen brukar vi också gå av där, men inte denna gång! Vi fortsatte mot Älvsjö, för att gå på UF kick off! Det var väl helt okej, dom som kom in och skulle göra lite humör i det hela var väl dom som var bäst. Annars pratade några ganska länge, och jag har ganska svårt och konsenterar mig och så får jag väldigt lätt ont i rumpan när jag sitter för länge, och vi satt där i 3 jäkla timmar! Men iaf, tiden gick fort och 12:07 var vi i skolan! Då vare bara sätta sig och jobba, hade verkligen ingen ork för det! Så jag bara satt där och såg allmänt fin ut! Efter skolan åkte Jag, Lydia, Elin och Lisa hem till fia för att fixa oss och lite annat smått och gått! Runt 18:30 började alla flickor rulla in, och det bjöds på god mat massa drick och skratt! Vilket ledde till en väldigt rolig kväll! Jag och Lydia skulle ta sista bussen hem självklart missar vi den, vi ser hur den åker förbi oss! Vi bestämmde oss för att gå till tullinge station, skulle tydligen ta en kvart bara, självklart ramlar jag på vägen, så har världens sår på benet nu och kan knappt gå! Duktigt Matilda! När vi var vid tullinge station missar vi sista tåget också! LYCKAT! Så vi satte oss och väntade på nattbussen i 30 min! YIPPIE! TIllslut var jag hemma och då var klockan 03:30. SKÖNT!

Nu kom mamma hem och vi ska gå på stan så vi hörs!
Bilder kommer senare!

Ha,de


Torsdag

Tjabba tjena tja!

Allt bra med er? - Med mig är det super bra!
Jag håller som sagt på att sluta röka, vilket känns helt underbart! Jag känner att jag har fått hur mycket extra energi! Vilket är jätte skönt, dom i klassen verkar inte tycka det kanske, men dom vänjer sig nog med det också!
Eftersom jag har väldigt mycket energi i vanliga fall också..
Idag har det inte hänt så mycket, bara varit i skolan och jobbat med ett Dvd-omslag, helt okej. Tiden rullar på så det går fort!  Har även försökt få tag på en tjej som heter Emma, angående min praktik, ska försöka ringa henne i morgon, hoppas hon svarar då!

Jag bakad chokladbollar idag, hoppas dom blev goda ska smaka dom när jag kollar på mammas pojkar!


Onsdag

Godmorgon!

Idag har jag bara en lektion, vilket är supderduper skönt! Börjar 12 och slutar 13:50. Så ska snart börja  fixa mig osv. Först tänkte jag berätta att jag ska sluta röka idag, så jag sitter här och känner verkligen suget efter en morgon cigg, men icke sa nicke, jag har bestämmt mig och det ska inte bli några fler ciggaretter för min del.

Nu ska jag äta frukost,

Ha,de


Tisdag

Jag vet att jag inte skrivit på länge, men har inte orkat!

Idag har inte hänt allt för mycket, var ledig så sov till ett ungefär vilket jag kände att jag verkligen behövde.
Fick ett sms av min kära syster hon ville att jag skulle hämta viggo, självklart gjorde jag det. Sen gick vi hem till Anna min andra syster för att passa oliver, för hon skulle köpa present till Lucas. Hemma hos Anna blev det fullrulle. Vi lekte tjuv och polis, vi sjöng, vi laga mat till slut blev jag helt slut så då satte vi oss och kolla på tv, jag fick dom att vara stilla i 5 min sen börjades det igen, men men 5 minuter paus är väl bättre än inget.

När Anna kom hem så åkte jag och Viggo hem till Lisa. Där hände det inte så mycket, vi kollade på tv osv. Sen vid sex-tiden kom Mamma,Anna och Oliver eftersom Lucas fyller 9år idag! Grattis till honom! Han fick en hel del fina presenter!

 

Nu orkar jag inte skriva mer ska se på Andra avenyn.

Ha,de


gratisbio.

Jag är medlem på gratisbio.
Gratisbio är en grymt bra sida om man jämför med alla andra gratissidor.
Det är en sida där man samlar ihop poäng
till presentkort eller biobiljetter.
Att samla ihop poäng är verkligen inte svårt, det går att vära vänner,
besöka hemsidor, delta i tävlingar osv.
Sidan är väldigt lätt att förstå.

Så varför inte bli medlem du också?!
Gratis är ju alltid bäst ;))

Bara klicka på bilden så
kommer du till gratisbio.


MP07G rockar!


RSS 2.0