Seiza the day

Inatt vaknade jag vid 02.00 av att det lät som något ramlade eller gick sönder. Första tanken jag fick var att Viggo hade ramlat ur sängen, men så va det inte alls han sov som en stock. Så jag gick runt i hela huset för att kolla om något hade gått sönder, jag var helt säker på att det var något som hade gått sönder. Men jag  hittade inte det iaf. Så jag gick tillbaka till sovrummet och då ser jag vad det var som hade gått sönder sängen såklart, på den sidan där Viggo sover hade benet ramlat bort. Jag förstod verkligen inte hur han fortfarande kunde sova, det såg jätte obekvämt ut. Så nu får jag lov att leka snickare kanske och försöka få tillbaka benet där det ska sitta!




Nu är iaf Lucas i skolan och Viggo på dagis, det är ganska fint väder idag och Lucas slutar tidigt redan vid 1, så då ska vi ta bussen och hämta Viggo och sedan gå förbi dalparken en stund! Kanske köpa varsin glass också!







regn,regn,regn!

Usch vad jag inte gillar regn. Jag vill bara ha sol så jag kan sola lite så jag har lite grund innan jag åker till turkiet.
Men tyvärr får jag nog vänta i några dagar på solen, eftersom det ska va regn hela veckan!
I morse gick jag upp halv 7, var rätt död, men Lucas skulle till skolan och viggo skulle till dagis.
Så det var bara att fixa sig och gå ut i det härliga vädret. När jag och viggo var framme vid dagiset så var vi som två vattenpölar.



Just nu sitter jag här hemma hos Lisa och kollar på barnprogram, Viggo somnade nyss i soffan och lucas kommer hem snart, funderar på att gå och lägga mig brevid viggo och sova lite, men då kommer jag inte kunna somna ikväll, så vi får se! Ska iaf plocka undan lite här, det är rätt stökigt! Sen ska jag laga mat, tror det blir pytt i panna idag, helt okej! Mamma ska även komma förbi ett tag!


Trötter

Nu va det jätte längesen jag bloggade, kanske borde ta tag i det igen?
Tror inte att jag orkar det, men jag ska iaf ge det ett försök.

Idag gick jag upp halv 7 jag vet jätte tidigt, jag ska inte vara i skolan förens halv 10.
Men Lucas ska till skolan och Viggo ska till dagis, så det är en heldel saker som ska hinna göras innan.
Sen ska jag även hinna fixa mig själv också, vi får se hur detta går!


Sömnlös natt..

Usch har vaknat ungefär varje timme inatt, inte alls skönt. Sista gången jag vakna var klockan 10 över 5 och jag kunde inte somna om roligt.. Somnade om klockan 6 igen och kunde sova till 7 iaf... Egentligen skulle jag gått upp halv 6 och gått till gymmet för att köra mage, rumpa och lår, men Ida hade också sovit dåligt inatt så vi sket i de..


Igår var vi som sagt på body pump det var verkligen as kul, men skit jobbigt.. När vi gick därifrån var min ben typ spagetti, det var lite kul och att gå ner för en backe gjorde ju inte saken bättre, skit svårt att gå ner... Men man fick ett gott skratt iaf.. Sen i morse när jag log i sängen tänkte jag, aha vart är min träningsvärk? Har jag inte fått någon?! Skoja inte  vilken träningsvärk jag har, mina ben är inte så sköna idag..



Nu ska jag äta frukost!





Onsdag!

Gud va skönt det är att vara ledig idag!
Jag kommer hinna med massor känns det som, var en vända på stan nyss träffade pappa satt och prata med honom i typ 40 min det var trevligt. Postade min studentinbjudningar också.

Nu snart ska jag städa mitt rum eftersom jag ska ha alla tjejer hemma på fredag. Så det måste ju vara städat. Sen ska jag vidare och städa dagis också så jag får lite extra pengar i plånboken, kan behövas nu när det är så nära studenten och turkiet! Sen efter det ska jag möta upp Sofie och Ida för ett träningspass body pump.
Har aldrig testat det förut, men det ska bli grymt kul!


RSS 2.0