Alanya!

Nu är det bokat och klart! Den 5e junï åker jag och brudarna( Sofie, Fanny,Mickis, Fia & Elin ) till alanya i två veckor!!!!!!!!!!!!

Jag längtar som fan!!!


längesen!

Nu va det ett tag sen jag blogga, men har inte haft något roligt att berätta för er iaf! Så det spelar ingen roll..
Men sofie har tjatat på mig i några dagar nu om att jag borde blogga igen.. Så nu när jag endå är hemma och inte helt frisk så kan jag ju skriva av mig lite.. I morse fick jag tid hos doktorn kvart i 10 eftersom jag har haft problem med halsen sen i fredags, har tappat rösten ett x antal gånger och sen har jag skit ont i halsen. Det var inget större fel på min hals hade ett virus tror jag han sa.. Men självklart fick jag medicin, och usch fy blä säger jag bara den smakar skit, och sen blir man så jävla trött av den, somnade vid 11 och sov 4 timmar när jag vakna så var jag fortfarande lika trött.. Inte så kul, om man ska gå runt och vara trött hela tiden.. Men ska bara äta den en vecka så!!

Stackars Sofie som får vara själv på praktiken idag, kan inte vara så roligt..
Jag sitter och väntar på att hon ska komma hem så vi kan dra och träna..
Får se hur mycket jag orkar träna egentligen, borde nog inte träna men känns som om jag måste!!


15.1

Äntligen frisk! Eller ja nästan helt frisk iaf! Känns skit skönt, så idag ska jag faktiskt gå till praktiken!
Får se om det finns något mysigt att göra där, ska iaf åka hem vid 1 idag tänkte jag, det är ju fredag ;)

Efter praktiken idag ska jag hem och fixa mig för att sedan bege mig hem till Mona-Lisa som har tjejmiddag! Kommer bli grymt mysigt!

Nu ska jag äta lite frukost!


!

Jag kan inte säga att jag inte saknar dig, för det gör jag! Men jag vill verkligen inte sakna dig. Det låter väldigt taskigt jag vet! Allt vi har gjort det har både varit bra och tråkiga stunder, när dom bra stunderna varit så har vi verkligen haft super kul. Men dom stunderna får förbli minnen. För jag förstår verkligen inte hur du tänker, men du förstår säkert inte hur jag tänker heller, så det spelar ingen roll. Jag är glad att jag får ha dom minnerna med dig som jag har. Men det får förbli så för jag vill inte ha mer minnen med dig, jag mår/mådde inte bra i ditt sällskap, du får mig att känna mig så mycket sämre än vad jag egentligen är. Jag vill kunna känna mig som jag är, men jag kunde inte det i ditt sällskap.

Sorry för det, men du känner säkert likadant! :)




14.1

Godmorgon!

Jag börjar äntligen må lite bättra, har ingen feber än sålänge så det känns skit skönt.
Men jag är förkyld som bara den så det blev ingen praktik för min del idag.
Känner att jag vill vara frisk till helgen, för jag har massor av roliga saker att göra i helgen, som jag inte vill missa!

I morgon ska vi tjejer hem till Mona-Lisa och ha det mysigt det blir middag och massa gott att dricka, plus tjejsnack som alltid! På lördag är det Nellas tur att fylla år så det vill jag ju inte heller missa, kommer vara kanonkul att träffa alla igen! Så ser verkligen framemot denna helg!


12.1

Hej!

Jag vet jag är usel på att uppdatera, men vem bryr sig? inte jag iaf..

Just nu sitter jag på praktiken och internet har äntligen börjat fungera men det går väldigt segt.
Min näsa mår inte heller alls så bra, är förkyld som få......

Orkar inte skriva.

 


Skor

Jag kan aldrig få nog av skor! Jag älskar verkligen skor, har hur många skor som helst här hemma!
Min mamma blir alltid tokig när jag kommer hem med nya skor osv, hon vill att jag ska slänga några gamla skor.
Men aldrig i livet! Men nu ska jag komma till saken, jag såg i någon blogg för någon dag sen ett par skor från HM och jag tyckte dom var skitsnygga! Men jag hittade dom inte på hemsidan, blev lite ledsen sådär! Men idag kollade jag i en annan blogg så såg jag dom där skorna igen, och jag tänkte jag ska fan hitta dom där skorna, för dom ska bli mina! Och vet ni vad det bästa är?! - JAG HITTADE SKORNA!Dom låg under kategorien BARN! Vem tänker att man ska leta efter skor där?! Men jag hittade dom iaf. Så nu är jag överlycklig dom är verkligen skit fina, beställde lite armband också! Nu längtar jag tills mina skor kommer.



Dom skorna kommer bli mina!!!!
Dom finns även i Lila och Turkos också, funderar på om jag ska beställa ett par lila också?
Dom kostar bara 149:- Billigt och bra!


9.1

Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår.
Igår började med att jag åkte till praktiken som vanligt med Sofie, internet funkade fortfarande inte så vi fick sluta vid halv 1. Jag och Sofie gick runt lite inne i ringen och så. Kom hem vid halv 3 ungefär, gjorde inget speciellt. Blev väldigt uttråkad och bara väntade på att klockan skulle ticka. Vid halv 5 kom Paulinas mamma & pappa och hämtade mig, för vi skulle vidare till Trosa! Det var hur mysigt som helst där! Dom bodde hur fint som helst där ute! Vi lagade tacos tillsammans och spela lite spel och kollade på en skräckfilm! Det var mysigt!
Sen träffade jag patricia ett tag, vi mötte även Anna och Nella!
Vid 2 kom jag hem och kollade på en as bra film, my sisters keeper! Hur bra som helst, grät väldigt mycket!


Idag kommer bli ännu en kanon dag! Klockan 6 sätter jag mig på tåget med Sofie mot tullinge!
Där ska vi fira Fanny som fyllde 19 år igår! GRATTIS! Det kommer bli en kanonkväll med tjejerna, hur mysigt som helst!

Nej nu ska jag fixa mig lite osv.


1 dag kvar

Kul att praktiken börjar i morgon, jag skulle gärna kunna vara ledig en vecka till iaf.
Men det ska väl bli lite skönt att börja igen, nu närmar sig ju studenten!!!!

Igår träffade jag min vän ida, som jag inte hade träffat på mer än en 1 vecka, så det var skitkul att träffa henne igen, vi käka och kolla på ph och en skräckfilm så inte va sådär jätte bra, men vi fixade mer skräckfilmer som vi ska se någon dag!

Idag ska vi iaf gå på bio, Alvin och gänget 2 vi tar med oss Lucas & Lucas dom är nästan lika gammla så det blir nog kul för dom, och oss såklart! Vi ska även käka och spela lite,  det kommer bli mysigt!


2 dagar kvar

.. Sen är jullovet slut..
Det har verkligen gått hur fort som helst, knappt så att jag själv vet vad jag har gjort. Men jag vet att jag har haft ett underbart jullov, med dom bästa människorna! Eftersom jag inte uppdaterat på ett tag, så tänker jag inte börja skriva om vad jag har gjort, det känns väldigt tråkigt att läsa så det räcker med att ni vet att jag har haft underbart kul!

Idag vaknade jag upp vid 10 och såg att det var 15 minus grader ut. Så jag vill helst av allt bara stanna hemma, men jag ska till min syster typ nu och sitta barnvakt åt oliver, sen ska jag träffa ida senare ikväll också. Ska även försöka hinna göra klart min syster bloggdesign så som hon tjatar ;)


Jag och Jessica på nyår!


RSS 2.0