Måndag

Har precis tagit ett varmt och skönt bad, ska snart börja fixa mig lite mer  sedan ta bussen till syd för att möta upp Jessica som ska sova här i några dagar, ska bli väldigt mysigt.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi ska iaf åka till skopunkten hon ska köpa ett par skor, sen får vi se vart tiden tar oss!

Super Mario + barnvakt

Just nu sitter jag hemma hos Lisa, är barnvakt! Sofie har precis lämnat mig..
Jag har varit här sen klockan sju med Sofie och passat viggo. Vi har käkat massa onyttigt spelat super mario på wii super kul och har även kollat lite på film eftersom viggo ville se på tv efter ett tag. Men super mario var verkligen skit kul. Så vi har skrattat en hel del!

Viggo somnade precis och jag är inte alls trött..
Ska hitta något annat sätt att fördriva tiden lite nu!


26 december

Vilket betyder att idag börjar mellandagsrean! Så jag sitter just nu och väntar på att Sofie ska smsa och säga att hon är på stan, så jag kan springa runt med den lilla filuren på stan och se om jag hittar något, ska även lämna tillbaka en väska jag fick i julklapp och köpa en annan, hoppas verkligen att jag hittar en väska är i stort behov av en ny. Sen kanske man hittar några fina kläder eller något, måste hitta något att ha på mig på nyår också! Sen ska vi även kolla på Erik på stan klockan 2.

Senare ikväll ska jag hem till Lisa och passa viggo hela kvällen.

Nu måste jag fixa mig så jag är klar när Sofie smsar!


God Jul!

Nu är det äntligen julafton som många har längtat till.

Mamma väckte mig för ett tag sen och frågade om jag vill ha gröt, varför inte lixom.
Så har precis ätit frukost, så nu sitter jag här ett litet tag innan jag ska börja fixa mig osv.
Ska ju nämligen åka hem till Lisa och spendera julafton där.  Men innan jag åker dit så ska jag till Marie och lämna hennes julklapp men vet inte riktigt när jag ska hinna göra det, kan ju inte låtá mamma åka själv till Lisa med alla julklappar + mat osv. Men då är det tur att Lisa bara bor ungefär 10 min från  Marie så man kan ju alltid gå!

Aja nu måste jag hoppa in i duschen!


Armband

Idag när jag väl skulle börja städa mitt rum så upptäckte jag helt plötsligt att det var jag som hade alla smyckesakerna hemma. Så jag blev jätte sugen på att göra lite armband, så jag satt ungefär 1 timme och gjorde 2 armband det ena blev jag jätte nöjd med, men det ska min mamma köpa, och det andra blev jag väl inte lika nöjd med.. Jag ska visa bild på armbanden!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen känns det som, har varit på stan och köpt 2 par tröjor och 1 par örhängen.

Har även köpt en julklapp till Marie som jag ska lämna till henne i morgon, hoppas hon blir nöjd! Sen har jag hunnit varit hos min farmor och lämnat lite julklappar och hämtat lite julklappar..

Just nu sitter jag och spelar bingolotto med min käre mor men det är så jävla tråkigt, man vinner ju ingenting!!!!!!


Armbandet min mamma ska köpa.


Armbandet jag blev lite nöjd med!


Onsdag

Jag är verkligen hur trött som helst. Även fast jag somna rätt tidigt igår känns det som om att jag skulle kunna sova några timmar till, men det ska jag inte göra iaf. Jag ska snart gå ner på stan och köpa en tröja jag kan ha på mig i morgon, osv! Måste bara vänta på att mamma ska komma hem igen, har ingen större lust att gå själv på stan.

Jag är fortfarande inte helt frisk känns som andra världskriget i min näsa, men annars är väl allt bra hoppas jag! Jag ska fan må bra tills i morgon.. Nej nu ska jag fixa mig lite så jag är redo för att gå på stan när mamma kommer ska även smaka hennes goda köttbullar hon gjorde igår!


22 december

Det är bara 2 dagar kvar till julafton.. Och jag längtar faktiskt. Jag tycker det är mysigt med julen!

Jag och Viggo kom nyss hem från en lång runda på stan, vi gick först och åt såklart hamnade vi på donken! Plutten fick välja vad han ville äta! Sen därefter gick vi vidare till mammas jobb och hälsade på, sen gick vi tillbaka till stan och kollade i alla leksaksaffären, plutten fick även en klubba som han sitter och smaskar på nu framför tvn.  Snart kommer hans pappa och hämtar honom och då ska väl jag hitta på något med lite vänner, känner faktiskt mig ganska bra nu. Så hoppas på att jag är frisk i morgon, måste springa på stan och hitta en tröja jag kan ha på mig på julafton.. Även kanske köpa en julklapp. Jag hoppas verkligen mina pengar kommer imorgon annars vet jag inte vad jag gör!

 


08:55

Just nu är klockan 08:55 och jag är vaken när jag har lov?  Men jag har verkligen hur svårt som helst att sova, det kliar i halsen sen är det så varmt överallt så jag kan verkligen inte sova.. Viggo kommer vid halv 10 han är också sjuk, så han kan inte gå till dagis.. Men jag mår iaf bättre än igår så fan om han smittar mig ännu mer.  Jag vill vara frisk tills julafton, vilket känns ganska omöjligt.. Typiskt att jag ska bli sjuk nu, känns som om att jag verkligen inte har tid att bli sjuk.. Hoppas jag känner mig lite bättre mot kvällen, får då ska jag förhoppningsvis träffa lite vänner o så .. Och det vill jag verkligen göra, det är så jävla tråkigt och bara gå hemma och må dåligt..
Nej nu ska jag städa undan lite sen hämta viggo på stan!

Ha,de!


Design

Gjort ny blogg design, verkligen inte nöjd men orkar inte hålla på just nu.. Gör om den i morgon kanske?! :)

2 bilder på oliver

2 bilder på Oliver från idag!





Sötnosen själv!


Sjuk

Kul att jag har gått och blivit sjuk, 3 dagar innan julafton.. Jag hoppas verkligen jag blir frisk tills julafton.. Inte så kul att sitta med feber och hals ont på jul då man ska vara trevlig och glad! Jag vill bli frisk redan i morgon, hatar att vara sjuk, det finns absolut ingenting att göra!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, eller aa jag har passat oliver nästan hela dagen.. Men det har fungerat bra fast jag inte mått bäst!


Söndag

Idag ska jag hem till min farmor, för att fira henne! Hon har nämligen fyllt 85 år! Grattis till min söta farmor!

Igår var en bra dag.  Det började med att jag åkte hem till mickis och hjälpte henne, vid fem tiden kom alla andra tjejer. Vi åt god mat och fick i oss lite för mycket av det goda, eller aa jag fick iaf i mig lite för mycket skulle jag kunna tro, men det är väl inte så konstigt? Jag lyckas alltid! Det blev inte så många roliga bilder med min kamera faktiskt, blev mest på mickis när hon öppnade paketen osv.

Finns några bilder på facebook.



Jag och fanny!


Lördag

Jag somnade grymt tidigt igår, redan halv 12. Kollade på film American pie - book of love. Den var väl helt okej, finns ju bättre om man säger så! Men efter filmen så slocknade jag direkt. Vaknade klockan 6 skit pigg, visste inte riktigt vad jag skulle göra då, eftersom min mamma fortfarande sov så ville jag inte direkt gå upp och röja runt. Men lyckades somna om och vakna halv 9. Min mamma sov fortfarande då så då satte jag på film och kollade på den. Tror den hette I love you man, den var helt okej faktiskt väldigt rolig iaf!

Idag kommer nog bli en väldigt rolig dag, nu ska jag fixa mig lite och så, sedan ska jag åka till mickis med kvart i 2 tåget, ska hjälpa henne och laga mat osv?! Kommer bli kul.. Sen vid 5 kommer alla andra tjejer och vi ska äta och ha tjejmys, mickis har ju fyllt 18 så vi firar henne idag. När resten drar ut på krogen vet jag inte riktigt om jag ska följa med eller inte, ska upp rätt tidigt i morgon eftersom min farmor fyller hela 85 år i morgon. Då ska vi dit och äta osv. Men om jag inte följer med ut på krogen så åker jag nog hem till HK där alla andra tjejer är och har lite mys där.

Nu ska jag äta frukost!

HA,de.


Trött

Jag är helt slut.. Sitter här framför datorn och orkar knappt göra ett skit. Väntar på att alla mina 4 filmer är klara så ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film! Blir nog sova tidigit idag..




Sista dagen

Idag är det den absolut sista dagen innan jag får lov!
Ska till skolan och ha julavslutning, ska bli kul och träffa alla igen, fast jag träffa dom flesta i helgen?
Och sen så kommer jag träffa dom flesta i morgon?

Så sitter här helt färdig, har kollat på sl säkert 8 gånger denna morgon, men än sålänge ser det grönt ut, det står iaf att pendeltågen fungerar bra. Känns väldigt skönt, så slipper jag stå ute och frysa. Men jag har säkert oturen med mig, så det är säkert förseningar när jag kommer fram! Men får hålla tummarna för det bästa!

Just jag har letat efter en mössa säkert flera vintrar i rad, men aldrig hittat någon jag passar i..
Men igår när jag och min mamma gick på stan så hitta jag en vit söt mössa som jag passa i, äntligen säger jag!


Men nu ska jag kila!!
Ha,de!

Gratisbio

Är du inte medlem på gratisbio? Då tycker jag att det är dags att du blir det!

Det är en väldigt enkel sida, där du kan samla in poäng på ett väldigt enkelt sätt, du kan t ex besöka hemsidor, värva vänner, skriva gästboksinlägg till andra medlemmar och spela och vinna poäng! 

När du fått ihop tillräckligt med poäng kan man växla in poängen mot t ex present kort på olika affärer och biobiljetter.

Eller så kan man göra som jag har gjort - Blogga om gratisbio och då kan man få mellan 5-1000 poäng, hur bra är inte det? Om man bloggar om gratisbio är man även med och tävlar om 500 kr på nelly! 

Bli medlem genom min länk och få 75 poäng
Klicka här för att komma till sidan!

Jävla skit snö!

Egentligen gillar jag snö, det är mysigt! Men just dom dagarna man ska ta tåget osv så hatar jag snö. Idag fick jag och Sofie stå och vänta en halv timme på tåget för det var förseningar och några tåg var inställda. Jag skojar inte när jag säger att jag frös ihjäl, tror jag kommer bli sjuk. Jag sitter på praktiken just nu, och har skit ont i örat och i halsen, fryser som fan osv.  Men jag får inte bli sjuk för på lördag ska vi fira mickis som har fyllt 18!Det ska bli skit kul förutom att jag kommer ha minus på kortet efter denna helg. Men vad göra man!


Skönt som fan att detta är min sista dag på praktiken. Sen är jag ledig tills den 7 januari!


Vill ha

Igår när jag och Sofie var inne på gina så hittade jag en jätte söt tröja jag vill ha!

(bild från ginatricot)

Den är mycket finare i verkligheten än på bilden.
Kostar bara 249 kr. Så den ska bli min inom kort! :D


:O

Sofie gör mig väldigt tjock. Hon är alltid sugen på något gott,så dom tre senaste dagarna har vi handlat något gott.
Idag blev det ett paket kakor, ska nte klaga direkt dom va rätt goda ;) men iaf..

Idag köpte jag en paradis chocklad
ask för bara 30 kr, så nu kommer mamma bli glad, i morgon ska jag köpa den andra asken också, då kommer hon bli ännu gladare :D


Jag gillar inte SL!

Morgen började kanon bra för min del, jag åt en god frukost och tog det lugnt framför tvn ett bra tag innan jag fixade i ordning mig. Gick till tåget och humöret var fortfarande på topp, möter Sofie snackar lite och står och väntar på tåget. Går ett tag sen ropar dom ut i högtalarna att det är förseningar i pendeltågstrafiken, så vi fick vänta och vänta. Tillslut sa dom att man fick ta ersättningsbuss till hamn, men kom det någon? - Nej. Så ute i kylan stod vi och visste inte alls hur vi skulle göra. Tillslut kom 754an mot pershagen in och den satte vi oss på.
Väl i hamn var det bara ca 20 min kvar tills tåget skulle gå. Så vi kom en timme försent till praktiken idag. Känns ju inte helt bra, men vad ska man göra när det inte går några tåg?!?!?!?

Jag gillar inte SL.


SNÖÖÖ!

så jävla skönt att det äntligen har kommit snö. Det är faktiskt rätt mycket snö ut nu. På lunchen gick jag & Sofie faktiskt ut och lekte lite i snön, men det blev lite kallt faktiskt så vi gick in rätt fort. Nu hoppas jag faktiskt att snön stannar tills julafton och tills nyår.
 Jag invigde mina uggs för första gången i år också, riktigt skönt, dom e så varma och mysiga.


KE$HA - TiK ToK


Bakis

Hejsan hoppsan..

Nu sitter jag här och gör ingenting, vaknade runt 10.00 och va bakis som fan men kunde inte somna om såklart..
Men jag försökte sova lite för ett tag sen och då somnade jag och vakna ungefär nyss.. Så känner mig inte lika bakis längre, vilket är skönt eftersom jag ska till fia ikväll vi ska baka och ha lite tjejmys, så det kommer nog bli en hel del alkohol med i bilden.. Men varför klaga? Man lever ju bara en gång ;)

Igår hade jag en jätte bra kväll med mina brudar, som alltid! Fick lite för mycket av det goda! Men vad gör det? Alltid lika kul eller inte.. Kom hem ungefär vid 03.00 inatt! Bilder från gårdagen tror jag inte finns.. Så tyvärr inga bilder..

Men idag ska jag ta massa bilder hoppas jag!!!


10e december

God morgon..

Sitter på praktiken just nu, lyssnar på musik och sitter inne på facebook som vanligt! Men snart ska jag vara duktig och börja jobba. Ska skriva om lite texter osv. Men det är så jävla tråkigt så har verkligen ingen lust med det. Sitter hellre och nördar vid facebook som en nörd!


??

Känner mig som ett frågetecken just nu.. Vet inte alls vad jag ska önska mig i julklapp.. Brukar inte alls ha några problem med att hitta saker jag vill ha .. Men just nu kan jag verkligen inte komma på något jag vill ha!!!!!!!

Kanske en Mp3? så jag slipper lyssna på mobilen..


Eller kanske dom där skorna? Tycker dom är grymt snygga och vet att jag vill ha dom..tror jag..
Mascaran verkar inte heller helt fel.. Den är ny så har aldrig testat den.. Men Sofie har.. Hon säger den är bra..

Nu orkar jag faktiskt inte tänka mer på julklappar... Så nu hoppar jag i sängen..

Ha,de


Bilder från praktiken

Som dom flesta redan vet så praktiserar jag med Sofie, därför har det blivit en hel del bilder på mig & Soffan..
Så tänkte faktiskt lägga upp en hel del bilder här!'






Trodde det var fler bilder men tydligen inte?



8 december

Just nu sitter jag på praktiken. Jag och Sofie har äntligen fått en varsin dator, eller vi fick det igår men internet funkade inte igår. Men idag var jag smart och fick mig en idée så nu funkar internet! Vi lyssnar på massa bra musik och läser lite bloggar, samtidigt som vi jobbar!

Idag efter praktiken ska jag och Sofie in till stan för att köpa lite julklappar.


Lista..

Nämn något som gjorde dig glad igår: Massor.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sminka mig.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt inne på facebook.
Det sista du sa högt: Nu får jag göra om det.
Det senaste någon sa till dig: Det va det du sa / sofie.
Vad har du druckit idag: Oboy!
Vad var det senaste du åt: macka!
Vad var det senaste du köpte: Tuggummi
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt och grått.
Godaste glassmaken: Daimglass.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jaa.
Sover du tungt: JA!
Drömmer du mardrömmar: Det händer!
Trivs du med ditt jobb: Ja!
Favoritklädsel: Tights
Favoritlåt just nu: Sean Kingston - Replay.
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg.
Vad gör dig glad just nu: Godis.
Vad ska du göra härnäst: Äta lunch
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: HAPPY
Favoritgodis: Chocklad
Kläder just nu: Jeans, linné och tjock tröja.
Sommarplaner: Utomlands
Hur många kuddar sover du med: 4
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Familjen & vänner
Är du kittlig: Ja
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Spindlar
Stökigt eller välstädat: Välstädat
Längtar du mest efter just nu: Sommaren


7 december

Tiden går fort när man har roligt! Ibland...

Just nu gör jag absolut ingenting, sitter och ritar lite i paint. Medans Sofie sitter här brevid och tittar på!

Snart får vi en till dator, då kan vi lyssna på massa musik och då kan vi nog även sitta in alla bilder vi har tagit under förra veckans dagar på våran praktik. As najs.



!

Jag - oj han ser ut som ett cp barn.
Sofie - Dum du är Matilda.
Jag - Du säger alltid att jag är dum.
Sofie - Men du sa ju att han såg ut som ett cp barn.


GLAD

JAG OCH MITT UF FÖRETAG KOM MED PÅ MÄSSAN SOM KOMMER VARA I ÄLVSJÖ!

Fyfan vad glada jag och sofie blev när vi läste det!!!!!!!! :D


2 december

Idag är det 2 december alltså bara 22 dagar kvar till julafton!

Jag och sofie har gått runt i 3 dagar och letat efter den nya chockladen vinter, vi har gått in i 8 olika affärer och idag för bara några minuter sen hitta vi den!!!!! :D äntligen..
Vi gjorde världens  fynd, den kostade 32 kr!!!!!! Men vad gör man inte om man vill smaka den.. 

Så snart ska vi tjocka oss med chocklad och inte göra ett skit, för det är sånt vi gör här på våran praktik ;)



Bäst för den chockladen att den är god, annars blir jag ledsen!


Barnvakt

Är hemma hos lisa just nu och är barnvakt!
Jag och barnen ligger i sängen och väntar på att julkalendern ska börja och det skrev om ungefär 40 min.
Jag tror att årets julkalender är väldigt dålig, vad tror ni?!

1 december

Det är redan första december, känns absolut inte som det! Vart är all snö? Det ska vara snö i december och speciellt när det bara är 23 dagar kvar till julafton. Det känns också väldigt konstig. Jag har inte handlat en enda julklapp, kanske är dags att börja göra det snart? Men det känns så himla tråkigt att handla julklappar alla pengar bara rinner bort från plånboken..

Just nu gör jag ingenting, finns inget att göra! Sofie har möte med handledaren ungefär hela dagen idag? - Det är verkligen tråkigt, för då kan inte jag göra ett skit känns det som. Klart det finns saker jag kan göra, men jag kan inte be någon om hjälp jag kan inte fråga någon vad jag ska göra, sen har jag ju ingen att skratta med. Det är inge kul att sitta själv på kontoret och bara sitt.


En bild på mig & Soffan igår, när vi absolut inte hade någonting att göra!
Det enda vi gjorde igår var att läsa bloggar och kolla fejjan!

RSS 2.0