30/9

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det skit bra, förutom att jag mår illa och är förkyld.
Idag har det inte hänt alls mycket. Jag har varit i skolan, hade en lektion och det var dans.
Vi fick en uppgift idag på dansen då vi skulle visa känslor på stegen. Det var rätt kul, men väldigt svårt tyckte jag isf! Man kunde ju visa med ansiktet vilken känsla man hade, om man t.ex om man var ledsen,arg eller glad osv. Jag som har väldigt svårt för att hålla mig för skratt, men jag gjorde mitt bästa! Efter dansen drog jag och Sofie och gymmade som vanligt! Känns som om att det är det enda jag gör! Men det är bra! Sen efter gymmet drog jag till stan och handlade en tröja till skolfotot i morgon, eftersom vi ska vara ett rockband! Vilket jag tror kommer bli skit grymt!Bilder på hur vi ser ut kommer ni få se i morgon!  Sen har det inte hänt som mycket mer!

Just nu sitter jag och väntar på att min mor ska bli klar med duschen, så att jag kan hoppa in i duschen!

Ha,de


29/9

Tjooooo.
Idag har det bjudits på Kyklingsallad hemma hos sofie och vi fixa lite med våra armband osv. Gick väl helt okej, men vi gjorde inga armband, eller jo tror Elin gjorde ett.  Vi var hemma hos Sofie i ca 3 timmar eller nått sånt, sen åkte jag hem till Marie där det bjöds på saft & bullar och massa skvaller. Usch nu är Marie på arlanda hennes plan går halv 9. Säger bara lyckos henne! Vill också utomlands och slippa detta skit väder.

Efter jag varit hos Marie gick jag till mammas jobb, satt där en halvtimme, väntade på att hon skulle sluta.
Så gick vi på stan ett tag, fick med mig ett par as snygga stövlar hem! Sen gick vi och handla mat.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är skit hungrig!

Ha,de


Tisdag

Jag är redan vaken och jag är ledig..
Ska snart göra mig en nyttig frukost sedan ska jag fixa mig för att åka hem till Marie och säga hejdå, fyfan alltså. Vad jag kommer sakna henne, det kommer kännas konstigt att hon kommer vara borta från mig i 3 jävla månader. Men vadå hon kommer ju hem, då jävlar får vi ta igen det vi har missat! Jag tror och hoppas att hon kommer får det helt underbart där nere i värmen. Vadå jag är inte lite avis på att hon slipper detta tråkiga och kalla väder. Efter jag har sagt hejdå till henne ska jag ner till centralen för att möta upp fanny så vi gemensamt kan åka hem till Sofie där det bjuds på kyklingsallad och lite plugg, vi ska nog göra lite armband!

Sen får jag se vart timmarna tar mig,

Ha,de


Jag kommer sakna dig!

LYCKLIG!

Fyfan vad glad jag är nu!

Har bokat biljetter till MICHAEL JACKSON - THIS IS IT. kan det bli bättre?
-nej skulle inte tro det. :))  vad glad jag är att det fanns biljetter kvar.
Kommer nog bli en toppen kväll med min bästavän Ida!
Så den 28e oktober sitter vi där och kollar, kommer säkert vara svårt att hålla tårarna borta.



Tips eller nått

Vill du ha fler besökare till din blogg?

Testa då dessa 2 sidor, dom funkar helt okej :))

www.bloggplus.se & www.bloggtrafik.nu


Trött

Usch fyfan vad jag är trött!!!

Sista lektionen i skolan gick bra, vi jobbade självständigt och fick gå när vi va klarta. Iställer för att sitta och höra på en massa prat, så va denna lektionen väldigt okej. Efter skolan drog jag & Sofie till gymmet som sagt, vilket var riktigt skönt. Men tror Sofie har slagit i huvudet, hon fick för sig att vi skulle träna 6 veckor i rad, alltså varje dag! Vi kör gym Måndag-Fredag och simning Lördag-Söndag, och sen ska vi ta bort massa kolhydrater, vilket betyder ingen potatis,ris,pasta och ljust börd osv för min del! Bara på helgerna då vi får äta vad vi vill! Får se hur detta kommer gå. Jag ska iaf göra mitt bästa, sen är det en annan sak om Sofie gör det. Det är ju hennes idèe så hoppas på det bästa! Hon får klara sig utan sina kakor!

Jag har iaf ätit nyss självklart ska mamma göra något som är skit gott, drömskinka med potatis.
Jätte kul, men jag åt iaf drömskinka med massa sallad! Så det gick iaf! Längtar nästan redan tills dom här 6 veckorna har försvunnit..

Ha,de


Måndag

Så nu är det ny vecka igen.

Dagen började med att jag vaknade klockan 07:00 på morgonen, när jag skulle ta 08:00 tåget. Tänkte alltså helt fel igår när jag ställde klockan, men det gjorde inte så mycket kom bara en kvart försent!

Första lektionen var UF, hände inte så mycket i början, men i slutet så började jag och Sofie mejla runt till olika företag om sponsring osv. Får dock se hur det blir med det!

Just nu är jag hemma för att jag har håltimme till halv 2, vilket är grymt jobbigt! Gillar inte alls håltimmar, men eftersom den är så lång, så kan man passa på att åka hem! Lite skönt sådär.

Sista lektionen vi har idag är arbetsmiljö och säkerhet, den håller på i två timmar, så slutar alltså 15:20.  Inte okej, men vi brukar alltid få sluta runt 15:00, så då blir det helt okej...

Efter skolan ska jag och Sofie till gymmet, skönt. Känner att jag verkligen behöver träna nu efter denna helg.

Nu ska jag hitta på något annat roligt.
Ha,de



:)


27/9

Det är redan söndag, vilket betyder en ny vecka snart med nya möjligheter.
Min helg har varit helt okej. Fredagen har jag redan berättat om. Så tänkte berätta lite kort om min lördag!

Lördagen började med att jag vakna såklart, fixade mig lite fort. Sen gick jag på stan möte upp min mamma.
Vi gick hem och fixade oss eftersom vi skulle vara hos min kusin kl 16.00. Så vi tog 15:45 bussen dit.
Där bjöds det på paj och massa godsaker. Eftersom jag inte gillar paj så blev det inte så mycket mat för min del, men jag klarade mig. 20:00 tog jag bussen till Lina hage, eftersom det var där Anna och Linnea hade sin 18 års fest, det var helt okej. Träffade alla vänner som man inte träffar så ofta, det var riktigt mysigt.. Jocke & Jocke kom även dit, men dom drog ungefär lika fort dom, så då drog jag med dom hem till Jocke. Där det bjöds på mat. Eftersom jag va rätt hungrig då. Det var hur gott som helst! Efter vi käkat osv, så drog vi ner till caesars, där tog jag en cider och dom andra tog en öl och spelade på maskiner. Träffade även lite gamla vänner där, så satt och prata lite skit med dom, riktigt mysigt! Egentligen var det menat att jag, Sofie & Marie skulle gå ut. Men Sofie orkade inte, och Marie kom aldrig hem eller hon kom säkert hem men rätt sent har jag för mig. Så Sofie vi får gå ut en annan helg helt enkelt!
Kom hem ungefär halv 3 och jag var inte nykter någonstans! Fyfan va hemskt det var, men somna gott gjorde jag iaf..

Så såg min lördag ut.

Idag har det inte hänt så mycket, vakna vid 09:00 var fortfarande full då, så gick och la mig igen och vaknade runt halv 1. Då var det bara för mig att börja fixa mig, mamma ville att jag skulle följa med henne och kolla på någon utställning. Självklart följde gulliga jag med henne och kollade, var inte så märkvärdigt. Men mamma tyckte väl det var kul. Sen tog vi en promenad till Max, och åt. Det satt perfekt i magen eftersom jag var så jäkla bakis då. Efter vi käkat så gick vi på stan lite, fick med mig strumpor och tights hem, Tack mamma. Mamma fick med sig ett par fina jeans hem. Så har min dag sätt ut. En helt okej söndag med andra ord.

Just nu sitter jag och väntar på att mannen under trappan ska börja, men det är tyvärr ett tag kvar tills det börjar!

Ha,de

Världens bästa mamma!


Jag innan 20 års kalaset


26/9

Godmorgon.. 
Tänkte berätta lite om min gårdag eftersom det inte blev någon uppdatering då! :))

Igår så började med att jag hade skola som började klockan 09:00 kom självklart i tid. Slutade inte förens 15:00. Så dagen kändes hur grymt seg som helst. Vi ska börja göra en portfolio med våra gamla arbetsuppgifter osv. Det är lite svårt eftersom vi ska göra skissen i PS och jag är inte direkt en kung på det. Men det får gå som det går! Finns inte så mycket att göra åt.. Så hela dagen höll jag på med den.

Efter skolan drog jag och Sofie till gymmet! Riktigt skönt, man känner sig så stolt efter man har gymmat..

Jag hade lite ångest hela dagen igår, eftersom jag inte visste vad jag skulle göra efter allt. Ville ju inte sitta hemma en fredag kväll..  Så jag mötte upp Patricia på stan hon köpte present till  Anna & Linnea, sen gick vi runt lite osv.. Sen åkte vi hem till hennes pappa för att kolla på idol, riktigt mysigt! Sen hände inte så mycket, rullade hem vid 22:30 var grymt trött..




Klockan 16:00 idag ska jag vara hemma hos min kusin för han fyller 20. Så där bjuds det nog på mat och lite annat.. Sen Vid halv 6 ska jag börja röra mig mot patricia, för vi ska åka tillsammans till Linnea & Annas fest. Eftersom dom fyller 18, så ska jag iaf dit och säga grattis. Sen ska jag troligtvis på krogen!  Mer om min dag får ni veta i morgon!

Ha,de



Jag & Patricia

25/9

mot skolan....

 


24/9

Oj det har varit en lång och jobbig dag idag.. Började klockan 09.00, när man egentligen kunde börjat vid 10.00.

Iaf så hade vi skoljoggen idag, vi gick 4km på 30 min, det är ganska bra tycker jag..  Fick mig lite extra träning idag.. Men det ska man inte klaga på.. Efter skoljoggen var det bara upp till klassrummet och arbeta på projektet. Idag äntligen kom vi någonstans med vårt jävla projekt arbete. Jag & Mickis satt och kolla på framside papper. Men alla dom vi ville ha, var tydligen för dyra.. Suck.. Men vi hittar nog någon bra! Vi vill förändra kalendern ganska mycket i år. Eftersom skolkalendern är vårt projektarbete..  Prata även praktik med Anki äntligen hon tycker att jag skulle passa bra på scouterförbundet i liljeholmen, klagar ju inte direkt på att det ligger i liljeholmen. Tar ca 20 min med buss från Södertälje så det är ju perfekt för mig! Men är inte helt säkert att jag skulle kunna få det, eftersom en elev förra året sumpade den praktikplatsen ganska hårt. Men jag ska iaf mejla dom mitt personligabrev i morgon så får vi se hur det blir med den saken..

Efter skolan, väntade jag på mamma utanför hennes jobb i ca 5 min, sen gick vi och handlade o så..

Sedan gick vi hem till Anna och Oliver för att laga mat, det blev stuvade makaronner och korv! Skiiit gott!

Såhär ser det ut i södertälje en regnig dag..




23/9

Hejsan!
Dagen har varit helt okej.. Började med dans trodde absolut inte jag skulle orka vara med, men duktig som jag är var jag med hela lektionen. Vi körde igenom hela dansen idag. Gick väl helt okej, dumt att klaga..
Efter skolan mötte jag upp Ida på centralen, för att sedan gå till gymmet. Det var inte alls mycket folk där idag, så det gick jätte fort, skönt som tusan, efter vi gymmat simmade vi ovanligt mycket. Så efter denna dag känner jag mig hel nöjd. Har ju varit grymt duktig..

Just nu sitter jag hemma hos Anna, väntar på att hon ska komma hem. Oliver har precis lagt sig, eller aa för 40 min sen. Men han gråter lite då och då.. Hemma hos anna bjöds det på potatisbullar och baccon, skit gott!

Nej nu ska jag kolla till pluttisen..

23/9

Godmorgon..
Usch vad jag är trött.. Skulle kunna sovit längre egentligen men vaknade av bebis skrik och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp, jag börjar inte förens 12 då jag har dans till 13:50.. Vet egentligen inte om det är så bra att jag är med.. Eftersom jag fortfarande är grymt förkyld har världens hosta, inte alls skönt.. Men vad ska man göra, har ingen lust att sitta hemma och tråka..

Efter skolan idag så ska jag gymma, det är nog inte heller så bra.. Men får typ ångest om jag inte gymmar.. Efter gymmet är det raka vägen hem till Anna för att sitta barnvakt till Oliver i några timmar, hoppas bara inte jag smittar han.. Han har precis varit sjuk, kan ju inte vara så kul om han ska bli sjuk igen..

Nu ska jag börja fixa mig så jag hinner i tid till skolan, känner mig så jäkla seg..

Ha,de




Tröttnar aldrig på denna låt. Lyssnar på den dag in som dag ut.

Grattis pappa! ♥

Grattis pappa på din födelsedag! Hoppas du får/fick en så bra dag som möjligt!♥

 


17:24

Snart är klockan halv sex, och jag är vrål hungrig! Som tur är står maten på spisen och är klar om ca 20 min. Idag blir det paprikagryta med potatis skit gott!

Har inte gjort alls så mycket idag! Har mest nördat framför dator och tv. Känner mig verkligen jätte seg, vet inte varför kanske för att jag är så förkyld.. Jag hoppades på en skön sömn inatt men fick jag det?! - Nej jag vaknade ungefär varje timme av att jag svettades skit jobbigt.. Men men..

Jag längtar tills klockan är 20:00 för då är det idol och till idol ska jag och mamma smaska på en varsin cupcake! Dom såg så himla goda ut i affären så vi köpte varsin. Först tänkte vi köpa ostkaka, men dom här såg så himla mycket godare ut! Sen efter idol är det ju Andra avenyn, så det blir en skön och lugn tv kväll för min del ikväll.

Nej nu ska jag spela lite super mario.

Ha,de!

22/9-09

01.  Fullständigt namn? Matilda Alexandra Rundgren Wall
02. Exakt ålder?  18 år och 3 månader
03. Vart bor du? Slödertälje
04. Bor tillsammans med? Mamma
05. Husdjur? Har inget
06. Färg på ditt hus? Bor inte i hus
07. När är du född? 7 juni 1991
08. Klass? MP07G
09. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? Nej
11. När gick du upp i morse? 08:45 typ
12. När ska du sova? Ehm ikväll?!
13. Duschat idag? Inte än men snart.
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Makaronner & baccon
17. Dagens klädsel? Myskläder
18. Dagens smink? Inget.
19. Dagens sötnos? Ingen
20. Dagens roligaste? Vet inte dagen är inte slut än

SOCIALT
21. Har du många vänner? Det är många.
23. Vem kramade du senast? Bara fråga, ida? Tror jag.
 24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? Nej inte än.
27. Har du pojk-/flickvän?
Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Ida, haha nej:P har du? <3

FAVORIT...
31. Film? A walk to remember
32. Låt? Face drop - sean kingston
33. Mat? Köttbullar & Makaronner
34. Dryck? Cola
35. Färg? Jadu
37. Stad? Göteborg.
38. Land? Spanien.
39. Ämne i skolan? UF
40. Strul? Vill du allt veta.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?
Ingen
43. Gången du spydde? Hem från en fest i sommras.
44. Gången du grät? Kommer inte ihåg.
45. Pizzan du åt? Med oxfile och beasås på! Vet ej vad den heter.
46. Gången du var i Göteborg? Någon sommar sen
47. Gången du var i Stockholm? I sommras.
48. Gången du var full? Förra helgen
49. Gången du var hög? Jadu
50. Personen som såg dig gråta? Vetej.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt?
Båda
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på
54. Tvspel eller datorspel? inget
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Film eller bio? Film
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget av det.
58. Sommarlov eller vinterlov? Sommarlov
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother.
60. Har du svart hår eller blondt? Blondt.
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar?
Min familj + mina vänner
71. Personer du hatar? Finns någon några st. 
72. Pojk-/flickvänner du haft?
jadu några st.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? .
74. Glassar du ätit på en dag? 2?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? En gång.
77. Gånger du varit hög? Ingen
78. Personer du saknar just nu? Pappa
79. Gånger ditt hjärta brustit? Några gånger.

VEM:
80. Vill du kyssa nu?
ingen
81. Ska du träffa imorgon? Oj några i klassen, Anna & Oliver.
82. Sjöng du senast för? Mig själv.
83. Hade du senast en msn-konversation med? Jonte
84. Spelade du tvspel med senast? Kommer inte ihåg.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Bra fråga.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen.
87. Förtjänar att dö? Ingen
88. Är söt? Många
89. Vill du sova bredvid inatt? Ingen.

VAD:
90. Gör dig glad?
Familjen & Vännerna
91. Gör dig ledsen? Olika saker
92. Vill du helst göra nu? Shoppa
93. Önskar du att du slapp göra? Städa.
94. Vill du ha nu? Ett städat rum.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Oj ingen aning, fyllde nyss år.
97. Tycker du om dina betyg? Dom duger.
98. Ångrar du i ditt liv? Lite små saker.
99. Är det bästa som hänt dig? Jadu.
100. Hur mycket är klockan? 14:18

Hade så jävla tråkigt.


Tisdag

Oj jävlar.. Jag är ledig idag?!  - Och jag går upp redan, det är inte okej.. Men jag kunde verkligen inte somna om.. Är så jävla förkyld sen så blev det för varmt att ligga i sängen..  Så ska snart göra i ordning lite frukost och sen får jag se vart timmarna tar mig.. Känns inte som om att jag orkar göra något speciellt idag.. Eftersom jag är så passa förkyld.. Hatar att vara förkyld..

Nej nu ska jag ta att göra frukost och krypa ner i soffan och kolla på tv!

Ha de.


21/9-09

Tjena hoppsan!

Just nu sitter jag här och nördar som vanligt?!  Har inte hänt alls för mycket idag.. Åkte ju hem runt 12 eftersom jag verkligen inte orkade vara kvar i skolan.. Fick bara 3 timmars sömn inatt om knappt det. Pga av lite olika skäl. Tankarna snurrade runt jag visste inte alls vilket håll jag skulle välja. Men jag hoppas på en skön sömn inatt iaf.. Skulle verkligen behöva det.. Tur att jag är ledig i morgon iaf så jag kan få sova ut.. Känns som om att jag inte har gjort det på år och dar!

Snart ska jag möta upp Ida på torget för några sköna timmar på gymmet.. Trots att jag är förkyld så kan inte det hindra mig! Känner verkligen att jag behöver träna lite..

När jag kommer hem från gymmet så bjuds det på lasange med en god sallad här hemma.. Kan det bli mer lyckat?! - Tror inte det!

Ha de


Du är min bästavän!


Är i skolan

Just nu sitter jag i skolan och gör ingenting?!?!
Började klockan 08:30 för att ha uf men så kom inte sofie och elin, så  vi kunde inte göra ett skit.  Så för mig blev det facebook i ca 2 timmar, men vem klagar?
Jag sjukanmälde mig ävevn också första gången på år och dag! Så ska snart gå till tåget för att åka hem. Ska bli riktigt skönt. Kanske ska sova lite när jag kommer hem eller nått. Finns inte så mycket annat att göra!

Ikväll blire iaf träning, grymt skönt!

Lördag + Söndag

Helgen börjar närma sig sitt slut, för i morgon är det redan måndag igen.

Vilket betyder en väldigt jobbig skoldag för mig. Börjar 08.30 slutar 15:20. Har och tre timmars håltimme i morgon, vilket suger. Måste nog jobba med vårt projektarbete då. Vi ska nämligen göra en kalender till nästa skolstart, som alla elever ska få. Den ska vara klar vecka 15?! Och vi går ut på praktik i 3 månader, så det är ett väldigt jobbigt jobb kan jag lova, men det får gå som det går.

I Lördags blev det inte alls som jag ville, jag hade ju hoppats på utgång, men blev det de?!
Icke sa nicke, jag mådde inte så bra, mina planer vara att möta upp lite gamla vänner för utgång inne i stan. Men istället blev det en hemma kväll. Kollade på Wallander och åt morötter och dipp, MUMS. Jag somna även väldigt tidigt vilket var skönt.

Idag har det inte heller hänt så mycket, Anna & Oliver kom hit på morgonen en liten stund. Sen gick dom ner på stan, och jag satte mig vid datorn och nördade som vanligt. Efter ett tag tog jag och mamma bussen hem till lisa, där det var full rulle, jag gjorde då inte så mycket förutom att jag följde med Lisa till affären. Sen kollade jag mest bara på tv, läste tidningen, hjälpte Lucas med läxan.. Det bjöds även på lunch/middag där vilket var korv med bröd och potatis mos. Helt okej faktiskt.. Vi var där nästan hela dagen från halv 1 till 17:45.

Just nu sitter jag här och gör ingenting, väntar på att klockan ska bli 21:15 då det är mannen under trappan på 1an. Grymt bra serie som ni borde kolla på!

Ha de!

 


Fredag

Nyss kollat på idol...
Blir en hemma kväll för mig ikväll vilket verkligen inte är likt mig. Men är man sjuk så är man. Inte mycket att göra åt. Ska ju även upp vid 09.00 i morgon så lika bra att ha en hemma kväll. Ska ju sitta barnvakt till pluttisen viggo.

Idag har jag varit i skolan, vilket verkligen kändes som en evighet. Hade en väldigt tråkig lektion, men sånt man får ta! Efter skolan så mötte jag upp min kära vän Ida och vi gymmade + simmade. Kanske inte det bäst för mig eftersom jag mår lite halv dåligt, men jag mår dåligt om jag inte tränar dom 3 dagarna i veckan som är bestämda.

Helgens planer:

Fredag - Hemma kväll med mamma.
Lördag - Barnvakt mellan 09.00-15.00 sen hoppas jag på utgång.
Söndag - Bakisdag? om allt blir som jag vill.

Ta hand om er. :))


8/9-09 Tisdag

Godmorgon sötnosar!
Är ledig idag, grymt skönt!
Men jag gick upp klockan 08.00 för att hinna med allt, innan 09.30 skulle jag ha städat mitt rum och duschat.
Tror ni jag hann? - Självklart gjorde jag det! Efter jag var klar med allt hemma så gick jag iväg till min syster Anna för att passa oliver i en och en halvtimme ungefär! För Anna skulle köra farmor till frisören! 
Men jag och Oliver klarade oss, vi lekte sen åt han lite lunch och sen lekte vi igen. Gick hur bra som helst att passa honom fast han bara är 1 år och några månader. Det ända som är jobbigt är att han ska klättra överallt, men sånt man får stå ut med..



Lillpluttisen på bilden. (Oliver)

Klockan 13.00 ungefär rullar brudarna(Fanny, Sofie & Elin) in hemma hos mig för att luncha och att jobba med vårat företag! Kommer bli galet trevligt! Vi ska äta baccon pasta, det är grymt gott. Hoppas dom också tycker det.
Och hoppas jag kan få den god. Men frågan är då, om jag ska ha maten klar tills dom kommer, eller om vi alla ska hjälpas åt att göra den, hjälps alla åt så får ju inte bara jag skiten om det är äckligt, ellerhur?! ;)) 
Men jag hinner nog bara förberad lite smått innan dom kommer, för halv 1 ska jag gå och hämta lilla viggo, som ska spendera dagen med oss! Han får kolla på film eller något medans vi håller på med vårat!
Kommer nog gå bra hoppas jag! 

Nu ska jag glo på tv lite.
 



Viggo pluttisen!
 


7/9-09 Måndag

Den 25e mars är studentskivan för alla mp bokad!

Så boka in den 25e mars mina kära vänner!


Så va det Lördag!

Nu är det lördag, och jag vaknade halv 6 imorse, av bebis skrik :O min granne under mig, har alltså kommit hem, hon har fått en liten kille. :) Somnade om halv 7 igen och vaknade halv 10, inte okej! Skulle vilja sova längre, men men så blev det inte.  Ska snart ner på stan och köpa mina efterlängtade skor, visar bild sen. Min syster betalar skorna denne gång, snäll som hon är! :)) Idag fyller min kära syster 27 år, så ska dit och gratta henne! Det blir nog trevligt. Träffa släkten osv det är alltid trevligt :))

Igår efter skolan gick jag och Sofie till gymmet, det var skit skönt att gymma lite och sedan simma några längder!Men iaf.. När vi gick dit var vädret helt okej, sen när vi går ut därifrån ca 2 timmar senare så var himmeln helt svart. Så jag kände på mig att det skulle börja regna så sa det till Sofie, och då börja det verkligen spöregna, jag skojjar inte det var hur mycket regn som helst. Stackars Sofie hade ingen luva eller något på sin jacka, och jag hade luva på min tröja, så jag stannade upp mitt i regnet och börja as garva åt Sofie, hon såg så rolig ut! :))
När jag kom hem var jag jätte blött, inte alls kul, men what to do.. Det blev även en hemma kväll med mamma, gick och la mig 23.00 på en fredag :O känner mig rätt duktig :))


:))

Gör som jag gjorde nyss, bli medlem på viraltrafik och få fler läsare, en jätte smart sida för dig som vill ha fler läsare till din blogg.

Bara att trycka på länken så kommer du till sidan;

http://www.viraltrafik.se/?enmatilda


??

Jag satt och funder på en grejj precis typ nu.

Jag har ju varit blond ett bra tag nu, ska jag vara brunett eller blond?


Jag för något år  sen


Jag nyligen


Bildbomb från 2/9

 Viggo hemma hos mig.


Innan vi skulle gå till bussen fick Viggo leka lite.

Marie i lekparken


Jag i lekparken


Viggo somna påvägen hem.


Viggo sjunger och spelar gitarr

3/9-09

Fyfan vilken seg dag det har varit. Usch fy blä.

Men man ska egentligen inte klaga men iaf.

Började klockan 09.00 har haft projekt arbete hela dagen, skit svårt att komma igång eftersom vi aldrig får ha mötet med våran rektor! Men men whatever, vi började lite smått iaf vi leta ut lite citat osv.

Jag har typ haft lite för mycket energi halv dagen idag, så har varit på riktigt mupp humör, tycker synd om min klass som får stå ut med det, men what to do?! :))
Slutade iaf halv 3 ungefär vilket var riktigt skönt!

Just nu väntar jag på mat, är lite hungrig men inte mycket :))
Sen ska jag nog ta en promenad till ica maxi med marie!


Hemma

Skolan gick jätte bra, hade bara dans som sagt. Gick rätt bra faktiskt :))

Efter skolan så mötte jag upp marie, vi gick först hem till mig sen vidare för att hämta viggo.

Nu sitter jag här, Marie och viggo ska läsa en bok.  Har nyss ätit mat så känner mig helt slut.

Klockan 19.00 ska jag möta upp Sofie och Ida för träning, ska bli grymt skönt!
Nu ska jag vara social mot dom andra två!

Hoppas ni har haft en bra dag!


Mot skolan

Nu är jag fixad och klar, har duschat, klätt på mig osv!

Och det är en halvtimme kvar till jag ska gå till tåget! Känner mig grym ;)

Idag är jag helt osminkad, ovanligt för att vara mig, men att vara osminkad är nog det skönast som finns.

Nej nu ska jag packa väskan med danskläder, sen får jag se vart tiden tar vägen.


Godmorgon

Klockan är 09:40 jag gick upp 09.00. Fråga mig inte varför för jag börjar 12:40 idag.
Men kunde verkligen inte sova! Ska snart göra i ordning lite frukost sen hoppa in i duschen och börja fixa mig. Idag har jag bara dans som lektion, känns onödigt att ha en lektion bara men men. Efter skolan ska jag hem och fixa lite sen ska jag dra till gymmet, skönt!

 

Jag börja kolla på män som hatar kvinnor igår så lite minder en halv men den verkade vara grymt bra iaf!

 

 


Så var det Tisdag

Yes jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men har inte haft någon ork. Sorry för det!

Ska bli bättre någon gång i livet.

Så vad har jag gjort idag?

- Inte ett skit om jag ska va ärlig.. Eller jo det har jag visste. Jag vaknade klockan 8 i morse av att dom klippte buskarna skit kul, när man börjar skolan klockan 14.00. Jag gick upp satte mig vid datorn ett tag. Började fixa mig sen gick jag till mammas jobb. Vi gick och åt på Nancys, jag åt en pastasallad och mamma en bakadpotatis med kyckling röra. Jag smaka självklart av min mammas mat och den var så grymt mycket godare än min. Så nästa gång jag äter där ska jag äta en bakadpotatis med kyckling röra. Efter jag ätit mötte jag upp Anna och Oliver vi gick på stan och kolla runt på lite saker, försökte hitta en present åt min kära syster som fyller år på lördag, inte det lättaste kan jag lova. Sen åkte jag till skolan för att ha en lektion, jippie! Eller inte kändes rätt onödigt. Men det var en rätt intressant lektion, UF you know. Vi har kommit på vad vårat företag ska heta nu osv. Känns väldigt bra.

När vi skulle gå till klassrummet idag, Jag, Fanny, Sofie & Elin så var det några killar som sa; oh, bimbo ligan. men vi fortsatte att gå så såg vi våran lärare och han som skulle hålla en "föreläsning" för oss. Då säger han; är det värsta ligan som kommer här?
Ser vi ut som någon jäkla liga eller?

Sen har dagen bara rullat på slutade 4, har hunnit med att varit hos Anna och Oliver där vi fikade.
Även hunnit träffa Marie i någon timme, det känns skönt.

Så kommer vi till den stora nyheten, Sofie ska börja träna med mig, WIEHU!

Nu ska jag kolla på män som hatar kvinnor!


RSS 2.0