Pluggar

Sitter och pluggar arbetsmiljö just nu man ska skriva en utredande uppsatts och jag skojar inte, fyfan vad svårt det är! Men har kommit en bra bit nu, ,och det känns så jävla skönt! Vill bara bli klar med all text jag vill ha med så jag kan lägga in egna tankar osv!

Ledig

Idag är jag ledig skönt som tusan!
Jag hade tänkt att sova ut men det gick inte så bra eftersom Lucas kom hit vid halv 8!
Han är sjuk så då kan han passa på att vara med mig eftersom ingen kunde vara hemma med honom!
Vet inte vad vi ska göra riktigt, just nu kollar han på tv. Senare kanske vi spelar lite spel osv! Kan bli mysigt.


Skolan

Just nu sitter jag i skolan och har projekt arbete. Helt okej, det går jätte bra för våran grupp just nu. Känns som vi är klara för tryck snart! Helt great!

I morse gick jag upp klockan 7 för att gå till gymmet klockan 8!
Det var skit skönt att få gymma igen! Har ju inte kunnat gymma på ett tag pga att jag har varit väldigt förkyld.
Men nu mår jag toppen igen!

FIA är bäst!


HAPPY

Min studentmössa har kommit! :D

Hemskt

Sitter just nu och kollar på TV4+ det är ett program om övergivna barn i bulgarien tror jag.
Programmet är så sjukt hemskt.. Man får tårar i ögonen, många barn är blinda, eller så smala så det bara är skin och ben kvar. Usch va hemskt det är att se!
Det är helt sjukt hur dom behandlar dom som behöver mest vård!
Dom som bara är ben och skin får ingen mat, för dom tycker att deras liv inte går att rädda tycker dom som jobbar på detta hem, det enda dom gör som jobbar där är att byta blöja,kläder och lakarn på dom stackars barnen sedan får dom ligga i sängen och sova! DET ÄR HELT SJUKT! .. Dom kan även sitta på pottan i flera timmar, för att det blir lättare för personalen, HALLÅ HUR JÄVLA SJUKT ÄR INTE DET? 

Medans dom som inte är lika svårt sjuka får äta hur mycket mat som helst och får hur mycket hjälp som helst. Dom får tyvärr ingen utbildning för det är dom tydligen för tröga för... Blir så arg/ledsen över att se sånthär.. Helt sjukt synd om barnen! 
Alla barn vägrar typ att prata på detta hem, dom sitter och gungar fram och tillbaka på en stol hela dagarna..

Personalen får till o med misshandla barnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELT SJUKT!

SOL

Älskar vädret!

Tisdag

Just nu sitter jag hemma hos Anna idag igen. Oliver är fortfarande sjuk men det märks inte alls, han springer runt här och leker och har sig.. Vid kvart över nio ville han lägga sig i sängen vid halv 10 somnade han och jag med för den delen. Han vakna igen vid 11, riktigt skönt att få sova ett tag med tanken på att jag gick upp halv 7 i morse. När vi vakna gjorde jag lite hamburgare och nu sitter vi här i soffan och kollar på barnprogram Oliver är helt inne i tv!
Så då kan jag passa på att skriva lite!

Första dagen på lovet

Idag är det första dagen på lovet. Känns väldigt skönt.. Mitt lov började med att vara barnvakt åt Oliver som är sjuk.
Vi har precis ätit köttbullar och makaronner! Innan det så spelade vi innebandy och sprang och jaga varandra. Tillslut så blev vi så trött så vi la oss i sängen första somnade Oliver säkert bara 5 min efter vi lagt oss, sen somnade jag också. Så vaknade jag av att han låg och prata med sig själv.. Vi hann sova iaf i en timme så de va skönt.. Snart ska vi klä på oss och möta Anna eftersom Oliver ska till vårdcentralen, känner verkligen inte för att gå ut, vädret är inte direkt det bästa.. Det snöar och har sig.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv med Oliver

RSS 2.0